vrijdag 17 juli 2015

Mannenweekend

Voor Ard, en nog wat mannen van de kerk. Een eind lopen, hiken, overdenken en wat niet meer. We zullen het zondag wel horen.
Vanmiddag zijn ze vertrokken. Zag er wel stoer uit, met die pick-up van Uniek Curaçao.



Ondertussen hebben wij het rustig hier. Want Thijs mocht een nachtje slapen bij Margriet in het Hilton. Hij verheugd zich voornamelijk op het ontbijt van morgenochtend... Verder vond hij het koud in de airco. Zelfs onder een dekbed. Ja, als je hier in 30 graden slaapt met een ventilatortje aan.

Ellen heeft een nieuwe hobby ontdekt, dankzij onze gast-buurvrouw: armbandjes maken. Niet van looms, maar met kraaltjes. Het ziet er zo leuk uit!
En verder heeft ze een Nederlands vriendinnetje gevonden bij de baai. Elke dag spelen ze samen. Da's beter dan steeds op die laptop te hangen.

En ik werk me die slagen in de rondte bij het Lab. Het is leuk, zo'n nieuwe uitdaging, maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Op mijn nieuwe werkplek is het prima. Ik zou daar ook best nog 2x zoveel patiënten aan kunnen. Maar als ik daarna in het ziekenhuis kom dan liggen er bergen werk. Tja, we hebben daar wel 2x zoveel patiënten dan normaal in deze tijd van het jaar. Dus het is maar goed dat ik niet nog meer mensen krijg bij mij op de prikpost... En ik hou mijn hart vast voor na de vakantie!

Geen opmerkingen: