zondag 1 maart 2015

Kerkdienst op Santa Cruz

Vandaag hebben we afscheid genomen van weer een dominee, Arjen de Groot, en zijn gezin. Niet leuk, afscheid nemen. Maar als je dat dan kunt doen bij een baai met barbecue na, dan maakt dat wel wat goed. Het was een mooie dienst, zelfs het geluid was prima. De vorige keer werd een box opgeblazen, maar zo zie je maar weer, al doende leert men.
Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer...



We hebben met elkaar het Avondmaal gevierd. Een bijzondere ervaring op deze manier. Aan de ene kant net als in de kerk, in een kring staande, alleen voelt het toch anders in de open lucht.
Na de dienst hebben Ard en Egbert het vlees gebraden.

Uiteraard duurde dat even, voor zoveel mensen. Toch was het leuker om met elkaar te kunnen gaan eten. Leuker dan dat de ene helft al klaar is met eten en de andere helft nog moet beginnen.

Ondertussen had Thijs Edward gestrikt om naar Santu Pretu te wandelen... Ellen en Nora gingen mee voor de gezelligheid.
volleybalwedstrijd

en de wandelaars

Aan het eind van de middag ging Ard nog met een groep duiken. Dat soort dingen valt altijd later uit dan je van te voren denkt, zodoende was het na 6 uur dat we weer op huis aan gingen. En als je dan de laatste bent, dan zijn de restjes ook voor jou. Restjes servetten, plastic bestek, vergeten borden, bekers en ovenschalen... en de jug vol lionfish. Er zit zelfs één hele grote bij, die gaat morgen officieel op de foto bij fotografe Bea Moedt.
Alles paste precies in de auto, dankzij het feit dat Thijs met Minke mee was gegaan en Theo en Arjan met Bob.

Geen opmerkingen: