zondag 22 maart 2015

Eindelijk

Druk, druk, druk met van alles en nog wat. En een laptop die het niet zo ziet zitten, dan schiet al snel de blog er bij in. Terwijl we nog wel Thijs zijn feest hebben gevierd: ook hij is een tiener, nu.
yeah! nieuwe schoenen
Een heuglijke dag. In velerlei opzicht, want het was ook de dag dat Daniël weer opgehaald is om thuis te gaan wonen. Thuis bij Galina.
Met Samuël gaat het steeds beter, al zal het nog wel even duren voordat hij terug mag naar Curaçao. En ook hier zal de revalidatie nog wel tijd vergen. Maar we zijn met elkaar dankbaar dat het nu al zover is dat hij uit het ziekenhuis mocht komen.
afscheidscadeautje voor Daniël: speer met zookeeper


Thijs mocht vrijdag dus in "vrije kleding" naar school, traktatie mee. Hij kreeg van zijn grote vriend Kiet een Bean Boo. Helemaal hot, volgens mij ook in Nederland, dus ik hoef vast niks uit te leggen.

's Avonds hadden we onze gasten, Harm en Joke en hun vrienden, op bezoek en natuurlijk oom Herman en tante Anja. Omdat het vrijdag was mocht Thijs lekker lang opblijven. En meegenieten van de frikandelletjes in de frietpan en dat soort genieterijtjes. Resultaat: een echte feestdag voor ons feestvarken.

Gister kwamen onze nieuwe gasten aan, die even bij ons in huis verblijven en daarna doorschuiven naar het appartement. Opnieuw gezellige drukte.
Aangezien het mannen zijn met verstand van computers, understatement..., hebben we nu ook goed internet in het appartement.

Zopas hadden we een preek over de zalving van de Here Jezus, door Maria. Dat was ook het onderwerp van de zondagsschool. Gerard Buitenhuis, die de preek las, had voor de kinderen een beeldend stukje bedacht: alle kinderen kregen een klein flesje met parfum (gelukkig had de DA een kortingsactie). De kinderen mochten dat over de voeten van hun ouders of iemand anders gieten, waardoor het heerlijk ging ruiken in de kerk.

Na de kerkdienst bleek dat onze auto een lekke band had: finaal aan flarden. Dat was al een beetje verwacht, want al een paar weken zag de band er verdacht uit. Maar ja, dat soort dingen komt nooit echt uit. Wat tijd betreft was het wel een handige tijd. Beter dan onderweg naar school, werk, afspraken... Nu was het, in de schaduw, binnen 10 minuten gepiept. Moet alleen morgen nog een nieuwe, second-hand, band erom. Maar daar hebben we een goed adresje voor.


Geen opmerkingen: