zaterdag 15 november 2014

Verrassing!

Vandaag, en gister ook al, regende het bij tijd en wijle nogal. Niet dat wij dat heel erg vinden, maar voor sommige dingen is het jammer. Zoals dat we eigenlijk vanmiddag een verjaardagsfeestje zouden hebben op Daaibooi. Dat viel een beetje in het water.
Daarom bedacht Ard dat hij wel met Arjan en wie nog meer zin had, naar "hole 5" kon gaan om daar te gaan snorkelen en golfballen uit de zee te vissen. Na enig aandringen wilde Thijs wel mee. Ellen bleef thuis. Ik ging ook mee voor de verandering, stoeltje erbij en e-reader mee. En hopen dat het droog zou blijven...
Ard en Arjan gingen het water in. Het was veel rustiger daar dan normaal. Meestal slaan de golven vrij wild tegen de rotsen. Maar het is al een paar dagen rustig weer, dus weinig golven.
Thijs scharrelde een beetje bij de rand, hij had geen zin om te zwemmen. Ik heb een beetje foto's zitten maken van de grijze luchten en wat zitten lezen. Tot het begon te regenen. Toen het uiteindelijk heel hard begon te regenen ben ik bij de auto onder een afdakje gaan schuilen.





Aan het eind van de middag zijn Ard en ik alsnog naar het verjaardagsfeestje van Carlos geweest. Kids bleven thuis, Carlos en Jantine wonen niet zo heel ruim, dus niet heel handig om ze mee te nemen. Het is hier ook vlakbij, net buiten Blue Bay. Instructies waren: om een uur of 6 gaan eten en daarna zien jullie wel wanneer wij thuis komen.
Nu was het natuurlijk erg gezellig, wat we ook al wel verwacht hadden. Dus pas om kwart over 8 waren wij weer thuis. Vonden we daar tot onze grote verrassing Thijs al diep in slaap en Ellen in bed. Arjan had het allemaal keurig geregeld! Ha, zo'n feestje kunnen we nog eens vaker doen...

Geen opmerkingen: