woensdag 1 oktober 2014

Uit eten

Arjan was vandaag uit eten. Bij Theo. Lachen hoor. Samen hebben ze pancakes gebakken. Ze waren heerlijk, zeiden de jongens. Daarna hebben ze gechilled op de porch bij het appartement. Ik hoorde ze praten en herinneringen ophalen. Hoe gezellig...
toen waren de pancakes al op

maar de afwas stond er nog wel...

Ard was vanmiddag met een boot mee. Ze hadden een duiker nodig om gasten van de cruiseboat te vermaken op een semi-submarine. Met glas in de zijkanten, zodat die mensen toch onder water konden kijken. Ard had een koker met brood mee om de vissen te lokken. Hij hoopte nog dat hij lionfish kon schieten, maar dat was niet meer gelukt. Wel hadden ze nog schildpadden gezien. Wat een avontuur.


Thijs had iets anders, vandaag. Op de radio hoorden we van 80 jaar KLM tussen Nederland en de Antillen. Dat gaat natuurlijk gevierd worden. Onder andere met een wedstrijd voor kids tussen 6 en 12 jaar. Ze mogen hun droomreis uit gaan beelden op één of andere manier, opsturen naar de KLM. De meest bijzondere droom zal dan uit gaan komen. Toen ik Thijs vroeg waar hij dan van droomde, waar hij heen zou willen vliegen, zei hij: naar Israël.
Ik was een tikkeltje verbaasd, dus ik vroeg hem waarom? Hij vertelde me dat hij graag daar de oude ruïnes zou willen zien. En lopen waar de Here Jezus ook had gelopen.
Geen idee wat ze van zo'n wens vinden bij de KLM van een kind van 9, maar we gaan er iets moois van maken.


Geen opmerkingen: