zaterdag 4 oktober 2014

Feest!

Vandaag was het helemaal Ellen haar dag. Vanmorgen hebben we haar verjaardag gevierd met vrienden en vriendinnen. Het was natuurlijk al heel lang geleden dat ze jarig was (18 augustus...) maar dat mocht de pret niet drukken. Omdat het haar laatste feestje "oude stijl" zal zijn, mocht ze wat meer kinderen uitnodigen. Zodoende hadden we een gemengd gezelschap. Dividivi-school klasgenoten, kerkvriendinnen... Dan blijkt toch maar weer hoe klein het hier is, want de meesten kenden elkaar toch wel ergens van. Het was erg gezellig en de hele club deed enthousiast mee met alles wat Ard bedacht had.





Af en toe plensde er een buitje naar beneden, maar zelfs dat kon de pret niet drukken.

Tot overmaat van vreugde kreeg Ellen vanmiddag haar cavia. Oom Herman had gister het hok afgemaakt. En Ellen zelf mocht daarbij helpen. Boren, schuren, schroeven. Een complete cursus "houtbewerking voor vrouwen".

En toen kwam er ineens een hond voorbij:

Tante Norin heeft cavia's in alle maten en kleuren. Daarvan mocht Ellen er eentje hebben. Ze is er zóóó blij mee. Het geluk spat er aan alle kanten af. Het ziet er dan ook wel een stuk aaibaarder uit dan een schildpad. Thijs was dan ook gister al helemaal in tranen. Hij wil ook zo graag. Maar ja, straks zitten wij ook met het hok vol kleintjes, en nog meer kleintjes, en nog meer kleintjes... Dat risico heb je met schildpadden in elk geval niet :)


en hij heet: Dushi!


Geen opmerkingen: