zaterdag 13 september 2014

Van Coca Cola tot Ice Bucket

Ard had vandaag een training met de mensen van Coca Cola. Iedereen was tevreden, dus was het een succes! Leuke events.

En Thijs had vandaag Happy Hour met zijn klas, waarmee ze meededen aan de Ice Bucket Challenge. Eerst moesten er natuurlijk de nodige hapjes en drankjes gegeten worden. We zijn ten slotte wel op Curaçao.
Het was erg gezellig bij Caracasbaai. Elk jaar was het bij Timothy thuis, maar aangezien ze daar bezig waren met een verbouwing kwam het nu minder goed uit. Je zal ook maar zo'n 80 man/vrouw/kind te gast krijgen... Karin draait er haar hand niet voor om. Alleen dit jaar dus niet.
Met elkaar hadden we besloten dat Caracasbaai ook best een leuke locatie is om een feestje te bouwen. De kinderen hebben zich daar prima vermaakt. Alle ruimte om te voetballen en andere spelletjes te spelen waarbij je een eind moet rennen.

zoek de bal...
Voor Thijs was het hoogtepunt van de middag de Ice Bucket Challenge. Ik denk dat hij wel 5 keer gevraagd heeft of het nog geen tijd was om te beginnen.
Eindelijk was het dan zover. Alle kinderen hadden hun emmer gevuld met zeewater, zeewater genoeg bij de hand. Daar kregen ze dan wat ijs in, wat wij meegenomen hadden. In de jug, lekker koud. Onder luid gegil goten ze allemaal hun emmer over zichzelf en buren heen. Wat een lol.


Ellen was vanmorgen naar de Zeeverkenners. Ik had haar gebracht. Norin was zo aardig om haar op te halen om 12 uur. Zodat het mij een ritje scheelde. Om kwart over 3 was ik daar om haar weer op te halen, kon zij ook mee happy hour-en.

Net voor het donker werd had ik het hele spul weer in de auto en konden we naar huis.

Geen opmerkingen: