zaterdag 30 augustus 2014

Loos alarm

De ene keer racen de hulpdiensten af en aan en denk je dat er van alles gebeurd moet zijn in de nabije omgeving. De andere keer hoor je schoten en geen sirenes. Soms is er geen touw aan vast te knopen. In elk geval hebben we niks meer gehoord over wat er gister gebeurd was. Zal dan wel loos alarm geweest zijn.
Gelukkig hebben we hier ook niet vaak echt onraad in de buurt. Af en toe een ongeval... erg genoeg, maar dat kan overal gebeuren. Laatst nog, bij een nogal onveilige oversteekplaats. Was een man zomaar (met de auto) overgestoken zonder op de rest van het verkeer te letten. Dat liep heel verkeerd af, hij heeft het niet overleefd. Vlak daarna kwamen de verhalen los dat hij waarschijnlijk bolletjes had geslikt. In elk geval was hij heel beroerd geworden, zodat zijn familie had gezegd dat hij naar de dokter moest gaan. De dokter heeft hij helaas niet gehaald. Triest...

Verder hadden we vandaag een zaterdag volgens normaal recept. Ellen naar de Zeeverkenners, die geniet van het feit dat ze bij de junioren hoort! Regelmatig gaan ze zeilen en dat vindt ze helemaal geweldig. De sportieveling.
Arjan en Thijs waren thuis, moesten hun kamers soppen. Wij deden de rest... Kunnen we er weer een weekje tegenaan.
Er was natuurlijk nog genoeg te doen in huis, maar we zijn toch vanmiddag lekker naar de baai gegaan. Het was lekker weer. Lekker warm ook, dus na al dat gezweet van huishoudelijk werk is het heerlijk om af te spoelen in het warme zeewater.
Theo heeft weer hard gewerkt bij de baai. Hij vond vanmorgen de sporen van 1 klein schildpadje, dat de weg naar zee gevonden heeft. Misschien dat er vannacht nog wel meer uitkomen. Ard dacht er nog over om te gaan kijken. Theo had het wel gezien, die dook op tijd zijn bed in.


Voor wie het ontgaan mocht zijn: de werelddealweken van de KLM zijn begonnen. En de maand december hebben we het appartement nog vrij. Dus, wie wil...?? In elk geval van harte welkom!

Geen opmerkingen: