dinsdag 1 juli 2014

Vermaakt

Ellen en Thijs zijn heel blij. Je zult maar ineens 2 grote zussen erbij krijgen. Die het heel gezellig vinden om mee naar het strand te gaan, om spelletjes op de Wii mee te spelen, waar je haren mee kunt vlechten. Ha!
Ze waren met Marthe en Rieke al op tijd naar de baai. Lekker zonnebaden, snorkelen, zwemmen, naar de Kidsclub. En nog frietjes eten. Ze hadden zich met z'n vieren prima vermaakt vandaag.
Ook Theo had zich weer vermaakt bij de baai. Ard sprak pas zijn baas en die vertelde dat Theo goed werkt, hij is er zeer tevreden over. Goed om te horen.
Op mijn werk was het gelukkig niet zo druk als gister. We waren vandaag met één collega van de "oude garde" en 2 pas-begonnen collega's en ik. Zelf zeg ik dan dat ik er nog maar net werk, maar dat is dan wel net waar je het mee vergelijkt. Voor de nieuwelingen lijkt het alsof ik alles al weet... gezichtsbedrog. Er was nog heel veel wat ik dan aan mijn collega vroeg. Helaas, die is nu voorlopig met onbetaald verlof. Dus moeten we het zelf uitzoeken. Zo moest ik vanmorgen een patiënt bellen die terug moest komen om te prikken. Niet dat er iets fout was gegaan, het is een onderzoek wat na 2 weken nog een keer geprikt moet worden. En dat was niet aan de patiënt meegedeeld. Alleen struikelde ik voor de telefoon over de taal... Fieuw, gelukkig was Josephine er nog om mij te redden. Als je life zit te praten is het nog wel te doen, maar zo voor de telefoon een verhaal op hangen, dat is nog een ander verhaal! Overigens was het wel zo druk dat ik van 7 uur af tot kwart over 12 aan één stuk door gelopen en gestaan heb. Prikken, meekijken, papieren schrijven, monsters klaarmaken voor verzending, bellen, labels plakken, aanvragen invoeren.
Erg lekker om dan thuis te komen en het huis bijna verlaten vinden (alleen Arjan zwierf rond). Broodje, kopje thee, boek erbij en een uurtje rust.
Daarna was er weer genoeg te doen. 3 wassen opvouwen, een bed opmaken, nog een was aan de lijn hangen, doekje door de badkamers, strijken. Nee, ook ik heb me prima vermaakt vandaag.

Geen opmerkingen: