dinsdag 15 juli 2014

Shocking...

Vanavond een schietpartij op Hato. Gewoon terwijl allemaal toeristen bij Arrivals naar buiten komen. Wat is dit voor gestoord gedrag??
Zie bericht bij Dolfijn fm:
UPDATE: NIEUWE SCHIETPARTIJ (zie onder)

BREAKING NEWS: SCHIETPARTIJ OP HATO

Een schietpartij op Hato heeft geleid tot meerdere gewonden en 2 doden (bevestigd).

Tussen half 9 en 9 uur, buiten bij de arrivals van Air Berlin zouden enkele mannen hebben gewacht en het vuur hebben geopend met een automatisch geweer, er zouden twee doden en vier tot vijf gewonden zijn. Onder de gewonden zouden zich enkele toeristen bevinden.

Een van de twee slachtoffers is Jais Juliana uit Buena Vista, naar verluid een grote jongen in de Curaçaose drugswereld. Het andere slachtoffer is nog niet bekend. Geruchten dat ene Lo Martinus slachtoffer zou zijn, zijn onjuist.

Over de schutters is nog vrijwel niets bekend. Ten tijde van de schietpartij waren veel gezinnen met kinderen ter plaatse. In de wandelgangen gaat het gerucht dat deze afrekening iets te maken zou hebben met de liquidatie onlangs van de Curaçaose topcrimineel Gwenette Martha in Amsterdam.

UPDATE
Zojuist is er een nieuwe schietpartij geweest, op Kaya Kandela in Souax. Info volgt.



Het is een beangstigend idee dat die bendeleden dus al zo ver gaan dat ze in de aanval gaan terwijl er vele onschuldige mensen vlakbij zijn. De onderwereld komt boven...
Daarbij dan ook nog het bericht dat er een stuk of 6 monteurs opgepakt zijn op Schiphol, ivm drugssmokkel. Die hadden het handig aangepakt. Gelukkig wordt er ook nog wel opgelet. Alleen krijg ik wel eens het gevoel dat het allemaal een bodemloze put is. 
We zijn blij dat we hier betrekkelijk veilig wonen. Het is ook niet zo dat we overal over onze schouder moeten kijken wat er achter ons gebeurt. En bovenal: we hebben een Vader in de hemel die bij ons is. Wat er ook gebeurt!

Geen opmerkingen: