maandag 10 maart 2014

Het was weer zo laat...

Vandaag hebben we weer eens afscheid genomen van Rianne. Dat doen we nogal eens... Maar nu wel weer voor langere tijd. Ze gaat in Nederland weer verder met de studie. Ze hoopte nog even dat ze een nachtje langer kon blijven. KLM was overboekt, dat is trouwens bijna standaard tegenwoordig. Helaas voor haar, ze kon toch mee. Het zijn wel leuke grapjes: je krijgt dan 300 euro voor een volgende reis. Verder een overnachting in een leuk hotel met gratis eten en drinken.
We hebben het in elk geval gezellig gehad, de afgelopen 10 dagen. Thijs heeft er vandaag nog even extra van genoten, want die is niet naar school geweest en mocht met Rianne naar de baai, vanmorgen vroeg. Lekker uitrusten op een bedje in de zon. Hij had daar een heel boek gelezen. Dan wordt je snel weer beter... Morgen gaat hij weer naar school. Zijn buik rammelde nog wel erg, vanavond. Maar we hopen dat dat komt omdat het juist weer beter gaat.

Ellen is mee geweest naar Hato. Die wil dat wel, Thijs echt niet! Afscheid nemen thuis, dat gaat nog. Maar op Hato staan, dat vindt hij verschrikkelijk. En na Hato werd het al tijd om Ellen en Arjan naar Veeris te brengen, waar zij een afscheidsfeestje hadden van Target. Want Arko heeft het afgelopen seizoen meegeholpen met Target, Bijbelonderwijs voor de tieners. En Arko en Marieke vertrekken donderdag. Ja, het is deze week echt een week van afscheid nemen!
Gelukkig kunnen we ook weer mensen ophalen van Hato...

Theo had een goed gevoel over zijn Papiamentstoets van vandaag. Met behulp van tante Norin heeft hij een verhaal gemaakt, dat moest hij vandaag dan weer reproduceren. En ook Arjan was tevreden over zijn toetsen. Die heeft er bijna 2x zoveel als Theo. Nogal een verschil: 2de klas of 5de klas.

Toen ik vanmiddag thuis kwam lag er een berg zand in de tuin. Huh?? Een uurtje later lag er ook nog een berg grint naast.
Aha, daar hadden we het over gehad. Dus Ard en Theo zijn hard bezig geweest om het grint te verdelen. Ons oprijpad ziet er nu een stuk netter uit. Kale plekken in de tuin zijn gevuld. En er is een begin gemaakt met het verder opvullen van de tuin, achter ons huis. Sorry, het was al donker, ik kon geen foto's meer maken. Het grappige is dan dat de nieuwe stukken in het maanlicht echt oplichten. Net of er sneeuw ligt.

2 opmerkingen:

Leo van cappellen zei

Even een reactie uit Putten.
Hartelijk dank voor het opvangen van onze dochter.
Ze heeft het weer heel goed gehad bij jullie.
Alleen jammer van haar haar

Mariëtte Koops zei

ja, die foto's heb ik maar niet erop gezet... Ik zei nog zo: weet je het zeker?
één troost: het groeit wel weer aan.