woensdag 3 oktober 2012

Wie staat waar

Het blijft boeiend, hier. We hebben geen dag te klagen over saaiheid. Vandaag is het parlement bijeen gekomen. Pikant detail: de griffier wilde niet meewerken. Bleef volhouden dat de oude Statenvoorzitter (Asjes) nog in functie was. Mooi niet. Griffier afgeserveerd. Voorlopig geschorst. Ja, je kunt wel denken dat je zo belangrijk bent en onmisbaar,  maar dan vergis je je wel.
Ik zag een filmpje op NOS dat Schotte de bario's ingaat om zijn achterban te mobiliseren. Het lijkt dan of een groot deel van Curaçao achter hem staat. Maar dat is gelukkig niet zo. Al zijn er nog steeds te veel mensen die hun verstand volledig naast hun bed hebben laten liggen. Bij hen kan Schotte geen kwaad doen.
Voor de rest begint het verstand te zegevieren.

Thijs was nog een beetje ziek. Tenminste, zijn keel was nog een tikkeltje rood. Verder was hij weer normaal, dus die kan morgen weer naar school. Blij toe. Hij ook wel, trouwens.

Ellen en ik hebben vanmiddag inkopen gedaan voor vrijdag. Ik vind het best wel spannend. Straks gaat er van alles mis met bakken. Of we hebben veel te veel tijd over... Wat een geluk dat Ard altijd de feestjes van onze jongens organiseert. Toch echt niet mijn hobby!

Volgens Theo en Arjan gaan hun toetsen van een leien dakje. Na de vakantie zullen we de cijfers wel te zien krijgen. In elk geval fijn dat ze er zelf tevreden over zijn.
Vrijdag is de afsluiting van Siman di Kultura (week van de cultuur). Theo moet daarvoor samen met klasgenoten een workshop verzorgen. Daar hebben ze eerst al een 1 voor geïncasseerd omdat ze geen deelopdrachten af hadden. Nu hebben ze wel wat afgesproken, o.a. dat Theo de presentatie verzorgd. Slim bedacht, want die jongen kan alles aan elkaar kletsen. Dat heeft hij niet van mij! Een aardje naar zijn vaartje.

Geen opmerkingen: