zaterdag 27 oktober 2012

Verkoudheden

Eerst dacht ik dat het onzin was, maar als het gaat regenen worden de kinderen dus achter mekaar verkouden. Komt door het temperatuursverschil. Die gaat dus behoorlijk op en neer, afgelopen week. Een dag haalden we amper de 30 graden en gister en vandaag was het wel weer 34 graden. Als dat zo een paar keer op en neer gaat, dan krijgen de virussen hun kans wel... Ik hoorde dat er al een paar jongens bij Thijs in de klas goed ziek zijn. Bij ons thuis zijn het alleen nog maar de simpele verkoudheden. Daar komen we ook wel weer overheen. Een paracetamolletje extra, kopje thee met honing tegen de keelpijn, neusspray...


Ard had gister op het strand een stel ontmoet uit België. Waren hier op huwelijksreis. Vroegen uiteindelijk of Ard wat leuke foto's van hun samen wilde maken. Dat wilde Ard wel, dus hadden ze afgesproken voor vandaag. Even later bekende de vrouw (toen haar man aan het snorkelen was) dat zij haar trouwjurk stiekem meegenomen had en dat ze dus graag met jurk en al op de foto wilde.


Maar eerst had Ard vandaag nog een sollicitatiegesprek voor iemand die gesolliciteerd had als schooldirecteur. Toen is Ard naar Westpunt gereden. Daar stonden 2 grote gasflessen die wij wel mochten hebben. Leeg, dus we moeten ze nog laten omwisselen voor volle. En dan zien dat we de aansluiting ook nog geregeld krijgen. Aangezien dat gekeurd moet worden, denk ik niet dat dit binnen afzienbare tijd lukken zal.

Ondertussen ben ik vanmiddag met Ellen en Thijs naar de verjaardag van Norah geweest. Ze hebben daar weer heerlijk gespeeld. Thijs is nog uit een boom gevallen. Daar was ik de vorige keer al bang voor, toen ging het goed. Nu hield hij zich vast aan een tak, die het niet hield en afbrak. Gelukkig was het niet zo hoog, maar hij viel wel op zijn hoofd. Een een dikke winkelhaak in zijn t-shirt, schram op zijn rug. Even later denderde hij al weer rond het huis op een trekker. Het viel dus ook met de hoofdpijn wel mee. Al zit er wel een dikke bult op zijn hoofd. Waarschijnlijk klimt hij niet zo gauw meer in de boom. Bomen.
Het zat hem ook niet mee. Want daarna reed hij Joas nog omver met de step. Ze zagen elkaar niet aankomen en botsten bij de hoek. Voor de rest hebben ze wel lekker gespeeld...

Ard was na de fotosessie bij het strand gelijk doorgegaan naar een vergadering van verontruste parkbewoners. Het is de vraag wat er nu echt uit gaat komen. De Vereniging van Eigenaren is een beetje een rare toestand. De boel wordt daar geregeerd door mensen die veel huizen/kavels hebben op Blue Bay. Als je dat niet hebt, dan heb je ook niet zo veel in te brengen. Geldt dus voor de meeste mensen. Er zijn er een paar die alle touwtjes in handen hebben. Niet zo democratisch. Daarom de alternatieve club. Maar nu blijkt daar ook niet zoveel van terecht te komen, na 3 vergadering (vergaderingen op zaterdagmiddag om 6 uur...)

Zodat we vanavond nog even tijd samen hadden, na een zaterdag vol activiteiten...
Blij toe dat het morgen zondag is!

1 opmerking:

Unknown zei

Tja, dat lijkt op uh Nederland. Alleen wat kouder , maar hier is de snotteritisch ook volop aanwezig. Ard, je kan ook nog fotograaf worden. De foto's zien er prachtig uit!