vrijdag 19 oktober 2012

ongeloof

Vanaf de eerste uitslagen zitten wij hier met ongeloof in onze ogen te kijken. PS: gaat die echt de grootste worden?? Dit kan je toch niet geloven? MFK als tweede.
PAR, vlak daarachter, maar toch: derde. Daarachter PAIS en als je nagaat dat die van 0 komen, dan is dat best netjes.
Alleen gaat dit geen Schotte-2 worden. En wat gaat dat voor situaties opleveren? Dit is werkelijk dramatisch. Allerlei vragen komen boven: wat gaan ze doen met de screeningswet, wie gaat MP worden.



We zitten met onze neus op de computer. Het is nog zo spannend, die laatste stembureaus. Die 4 grootste partijen schelen niet veel.



Vanmorgen zijn Ellen en ik met Rianne de stad in geweest. In de regen. Je zal hier maar komen en met je neus in de regen vallen! Nu ja, ze zal vast nog wel meer zonnige dagen krijgen. In elk geval heeft ze al haar boodschapjes binnen en in de gauwigheid iets van de stad gezien.
Thuis hebben we lekker broodjes knakworst gegeten. Ard was er toen ook al, had ook in 5 minuten kunnen stemmen. Het was de bedoeling om naar het strand te gaan, maar het weer was niet echt geweldig, al was het op Blue Bay wel droog. Werd het langzamerhand iets lichter. Heb ik zelfs nog 2 wassen ongeveer droog gekregen.

 

Ard ging nog met Theo en Thijs de hort op, langs de leukste partijen. Kwam met Janwillem terug. Hier krijgt iedereen een halve dag vrij om te stemmen. Zelfs de supermarkten gaan om 2 uur dicht.
O ja, vanmorgen stond er in de stad, op het veld met het monument, een koe! Vanwege de hit: Bai gaña baka... Wat een humor. Al zag niet iedereen hier de lol van in.



Blijkt wel dat Marilyn (een zuster van ons die voor de PAR in de Staten zat) gisteravond gelijk had toen ze zei dat de oude regering nog niet genoeg fouten had gemaakt.
Ik stel me zo voor dat minister Spies hier ook van zal zuchten. Ze mogen straks in Nederland wel een zwaargewicht uitzoeken die Koninkrijksrelaties in zijn/haar portefeuille krijgt!

Gelukkig hebben we de foto's nog...

1 opmerking:

Unknown zei

Tja, wat zullen we hiervan zeggen. Niet wat we hadden gehoopt. Benieuwd hoe de dag bij jullie vandaag loopt. En natuurlijk ook op lange termijn. Wij hebben in ieder geval wel iets om over na te denken. Prachtige foto's trouwens. Theo, je komt wel mooi uit tussen die prachtige dames!
Vandaag google-account aangemaakt. Ben benieuwd of ik dat nu ook kan gebruiken om deze reactie door te geven. Ga het proberen.
groetjes Anja