dinsdag 9 oktober 2012

Naar de Tropen!

Vanmorgen zijn we met tante Erna naar de Tropen geweest. Voor het geval jullie denken: daar zit je toch al lang....?  De Tropen is een gezellig restaurantje in de stad. Tante Erna wilde al zo lang een keer met ons uit eten, nu was dit ons cadeautje voor haar verjaardag. Het was erg gezellig. Eerst hebben we wat gedronken en toen een broodje gegeten. En ze hebben lekkere broodjes!


Ondertussen werd Ellen opgehaald door Norin. Ze mocht bij hun logeren, wat ze ook heeel graag wilde. Hoe krijgt ze het altijd voor elkaar om in echte meisjesgezinnen terecht te komen! Ik kan er zo een heel rijtje opnoemen.

Vanmiddag zijn onze nieuwe gasten gearriveerd. Het appartement hadden we net op tijd schoon en netjes. Nu met mooie plintjes langs de randen. Wil ik ook nog graag bij ons in huis. Maar eerst de boel geschilderd, buiten, lijkt me.
Ard is nog naar Santa Cruz geweest (een baai) om dingen voor te bereiden voor vrijdag. Dan is er een soort reünie van het kamp van afgelopen zomer. Ellen en Thijs gaan daar heen. Ard zit in de organisatie en Theo en Arjan gaan (verplicht) meehelpen. Maatschappelijke stage ofzo...

Arjan heeft vanavond spaghetti gekookt.

Het smaakte heerlijk. In die tijd kon ik stofzuigen. En hij hoefde dan na het eten niet te helpen met de afwas. Een goeie deal!

En nu is Ard nog met Theo naar het honkbal. Ik snap niet wat ze er aan vinden om daar te zitten kijken, maar het schijnt een leuk mannenuitje te zijn. Ze doen maar, ik vind het prima.

Morgen vieren we hier Dia di Korsou. Alle winkels zijn dicht (behalve de Kooyman). Feest, dus.

Geen opmerkingen: