zaterdag 6 oktober 2012

Goed begonnen

Vanmorgen heeft Ard de boei van het appartement geschilderd. De tweede helft, dan. Een goed begin van de vakantie dus. Verder hebben de jongens onkruid weggetrokken. In elk geval bij het appartement. Als we weer gasten krijgen, komende week, moet het er toch een beetje netjes uitzien. En ook vanmiddag regende het weer, net als gisteren, als dan voor de rest de zon schijnt groeit het onkruid razend snel.
Ik heb binnen de boel schoongesopt. De ramen doe ik maandag wel. Als het morgen nog een keer zo gaat regenen zijn die ramen toch weer vies. Op het laatst moment dus maar.

Vanmiddag zijn we naar Cas Grandi gegaan. Bij Ben en Norin hebben we gebarbecued. De kinderen hebben met elkaar in hun zwembad zich vermaakt. Je snapt niet dat hun vel niet oplost.... Ik denk dat ze ongeveer van half 4 tot half 10 geploeterd hebben. Ondertussen hebben we ook lekker gegeten.
Ellen en Etty zijn samen een hele poos binnen geweest, dat klikte goed. Later vertelde Ellen dat ze in bad zijn geweest met lekkere geurtjes. De dametjes.
Theo en Mathilde waren het middelpunt in het zwembad, kun je wel zeggen. Nora, Arjan en Thijs spelen er omheen, doen mee, volgen wel. Het is heel boeiend om te zien gebeuren. Maar het heet nog steeds geen verkering...

Als je dan bedenkt dat het oktober is, iedereen in Nederland al weer in z'n winterjas loopt, de verwarming weer aan moet en ik altijd koude voeten zou hebben....... dan is het zo lekker om hier buiten te zitten, je bbq aan en de kinderen bezig te zien!

1 opmerking:

Stijnie zei

Wil je ons jaloers maken? ;) Heimwee komt boven!
Geniet er maar van, het is jullie van harte gegund, bezige bijtjes!