vrijdag 12 oktober 2012

Baaidag

We begonnen vanmorgen vroeg wel met mooi weer. Om 6 uur ging de wekker. En dat in de vakantie. De kinderen protesteerden dan ook behoorlijk. Na een snelle boterham heeft Ard ze afgevoerd. Naar Santa Cruz.



Ard heeft de spelmiddag verzorgd, maar is eerst toe alles klaarstond nog met de oudste jongens naar de blauwe kamer geweest, een grot waar je in kan komen door onderwater te duiken (een meter of 4) wat natuurlijk spannend en uitdagend is.

                                             duiken onder de rots door om in de grot te komen


Omdat ik niet zo goed geslapen had ben ik er toch weer ingedoken. Was wel lekker, alleen blijf je best gaar, zo'n dag.
De papieren die ik nog ingevuld had voor Thijs heb ik naar Yudaboyu gebracht. Daarna door naar de bieb. Kon ik rustig snuffelen. Ondertussen betrok de lucht en toen ik buiten kwam zag ik in de verte al een heel grijze lucht. Dat voorspelde niet veel goeds. En inderdaad, na de brug kwam de regen met bakken uit de hemel.

daar komt de regen...

Het spoelde met donder en geweld over de weg. Zolang je dan nog hoog rijdt gaat het wel. Maar toen ik bij Welgelegen naar beneden reed, vlakbij waar Janwillem woont..., was het de zondvloed. Wat een water! Op Marchena reed ik met de wielen half in het water, dan gaat m'n accu-lampje branden. Langzaam doorrijden dan maar. Thuisgekomen zag ik de rooi weer halfvol water staan. Nu kwaken de kikkers er weer lustig op los.
Vanmiddag heb ik lekker cupcakes gebakken. Recept op facebook. Ze ruiken zo verschrikkelijk lekker.
Toen nog even de badkamers gesopt en daarna de powerpoint voor zondag in elkaar geknutseld. Was zo gedaan, geen ingewikkelde liederen. Want we hebben geen pianist en combo. We zingen a capella. En er was geen presentatie bij de preek. Aangezien Gerard leest en hij nu late dienst heeft in het ziekenhuis kan ik ook geen aanvullende informatie verwachten. Morgen nog maar even de bijbeltekst ertussen plakken, dat is tenslotte zo gedaan. Ard was met Theo en Arjan om half 5 terug. Ellen en Thijs gingen nog met de andere kinderen mee naar de bbq bij de Emmakerk.



Vanavond zijn Ard en Theo nog naar de stad geweest. Daar was een concert met de nieuwe hit: Bai gaña baka van Enmeris. Het betekent ongeveer zoiets als: maar dat de kat wijs. Het is een parodie op alles wat Schotte beloofd en gezegd heeft maar waar niks van terecht gekomen is. Ze gaven t-shirts weg met een koeiekop (koe is baka). Wat een lol.

1 opmerking:

Anoniem zei

Theo, kijk je wel uit met dat t-shirt? Ze kunnen koeien ook een kopje kleiner maken!
gr Anja